Club Brugge heeft er international bij: "Zot eigenlijk dat ze die konden halen"

Club Brugge heeft er international bij:
Zaterdag 29 mei 2021 - 19:00   I   door Redactie

Club Brugge is op kruissnelheid om zich te versterken naar volgend seizoen toe. Maar omdat blauw-zwart altijd vooruit kijkt en anticipeert op de transfermarkt is een deel van het huiswerk al gemaakt.

Want afgelopen winter haalde Club Brugge Daniel Pérez naar België. En gokje zo leek het wel, omdat het de bedoeling was om de Venezolaanse spits bij Club NXT, de Brugse beloftenploeg, te plaatsen en hij amper 210.000 euro kostte. 

Maar Pérez ontwikkelde zich razendsnel, werd meteen overgeheveld naar de A-kern en maakte zelfs indruk bij de paar matchen waar hij al in actie mocht komen. De terugval daarna vonden de Bruggelingen niet meer dan logisch.

Maar ook in zijn vaderland zijn ze meer dan overtuigd van het talent van de aanvaller. Want nu het seizoen erop zit is hij meteen ook opgeroepen voor de nationale ploeg. Niet de beloften, maar wel degelijk een eerste selectie voor de A-ploeg.

Atalanta

Op sociale media en dan vooral in Italië, Spanje en Zuid-Amerika is Pérez een hot item. Zeker in Italië vinden ze het zot dat Club Brugge zo'n talent kon halen, vooral omdat ook Atalanta hem wou binnenhalen.

Zo heeft blauw-zwart er opeens een international bij. Het kan zijn ontwikkeling alleen maar ten goede komen. En zo stijgt de kans dat Club Brugge ten volle van zijn potentieel kan genieten. Bovendien ligt Pérez onder contract tot 2025.

Poll: Gaat Perez volgens jou helemaal doorbreken volgend seizoen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Metropolitanos FC  I  Atalanta

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024