‘Real Madrid gaat iederéén verbazen met opvolger van Zinédine Zidane'

‘Real Madrid gaat iederéén verbazen met opvolger van Zinédine Zidane'
Zaterdag 29 mei 2021 - 18:00   I   door Redactie

Real Madrid moest eerder deze week afscheid nemen van Zinédine Zidane. De Franse oefenmeester besliste om het voor bekeken te houden op Santiago Bernabéu. Dé vraag die op ieders lippen brandt: wie volgt Zidane op bij Real?

Massimiliano Allegri werd al gauw naar voren geschoven als topkandidaat, maar de Italiaan keerde na het vertrek van Andrea Pirlo terug naar Juventus. En dus moet Real Madrid-voorzitter Florentino Perez op zoek naar een andere trainer.

De namen van topcoaches als Antonio Conte en Mauricio Pochettino vielen al. En ook clublegende Raúl is volgens enkele Spaanse media in de running. De man die in poleposition ligt om straks de honneurs waar te nemen op de eerste training is echter… Xabi Alonso.

De 39-jarige Xabi Alonso stond tussen 2009 en 2014 onder contract bij Real Madrid en is daar nog steeds graag gezien. Momenteel is de gewezen middenvelder actief als trainer van Real Sociedad B, maar hij zou straks dus de spraakmakende overstap naar Real Madrid maken.

Niét naar Bundesliga

Niet zo lang geleden leek Xabi Alonso nog op weg naar Borussia Mönchengladbach, maar de onderhandelingen over een terugkeer naar de Bundesliga sprongen in extremis nog af. Met Real Madrid zou de 114-voudige international van Spanje meteen een grootmacht onder zijn vleugels nemen.

TAGS  I  Real Madrid  I  Real Sociedad

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024