'Club Brugge ziet ongelofelijk bod binnenlopen voor Charles De Ketelaere'

'Club Brugge ziet ongelofelijk bod binnenlopen voor Charles De Ketelaere'
Donderdag 27 mei 2021 - 18:00   I   door Redactie

Charles De Ketelaere (20) heeft zich tijdens het voorbije seizoen in de kijker gespeeld. Zowel nationaal als internationaal heeft het blauw-zwarte jeugdproduct naam gemaakt. Het levert De Ketelaere nu flink wat aandacht op.

De intenties van Club Brugge zijn duidelijk. Als het van Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert afhangt, dan speelt De Ketelaere ook volgend seizoen nog bij de Belgische landskampioen. Alleen wordt er langs alle kanten aan CDK getrokken.

Serie A wenkt

Het zijn voornamelijk Italiaanse (top)teams die jacht maken op De Ketelaere. Atalanta en AC Milan kwamen de beloftevolle Belg al snel op het spoor en later schaarde ook Napoli zich bij het kransje geïnteresseerden.

Napoli is het overigens menens om met De Ketelaere aan de haal te gaan. De club van Dries Mertens gaat volgens La Gazzetta dello Sport een erg hoog bod uitbrengen op het goudhaantje van Club Brugge.

Hoeveel Napoli precies gaat bieden voor De Ketelaere, moet nog duidelijk worden. In de wandelgangen wordt gefluisterd dat het om een bedrag van om en bij de 25 miljoen euro zal gaan. Afwachten of Club zal bezwijken onder de druk van de Italianen.

Poll: Vind jij dat Club Brugge De Ketelaere moet verkopen voor 25 miljoen euro?

TAGS  I  Club Brugge  I  Rode Duivels  I  Napoli  I  Atalanta  I  AC Milan

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024