Noa Lang reageert na hevige kritiek: "Weet je wat?!" (VIDEO)

Noa Lang reageert na hevige kritiek:
Vrijdag 21 mei 2021 - 13:30   I   door Redactie

Noa Lang eiste dit seizoen meermaals een hoofdrol op bij Club Brugge. En ook tijdens het titelfeest liet Lang zich - weliswaar in negatieve zin - opmerken. De Nederlander zorgde in de voorbije uren voor flink wat ophef in de Belgische voetbalwereld.

Dat Lang tijdens de viering met de fans “Nog liever dood dan Sporting-jood” zong, wordt hem niet in dank afgenomen. Op sociale media kreeg de aanvaller van Club Brugge al flink wat bagger over zich heen.

Al is het nog maar de vraag of Lang hiervan zal wakker liggen. Hij is het gewoon om met haters om te gaan. Vlak na afloop van Anderlecht-Club Brugge richtte Lang zich al eens tot zijn criticasters.

"Weet je wat? Club Brugge is kampioen"

In een filmpje dat hij zelf maakte zette Lang de puntjes op i. “Club Brugge speelt shit, Club Brugge voelt de druk. Club Brugge dit… Club Brugge dit…”, lachte Lang de kritiek op hem en Club weg. “Weet je wat? Club Brugge is kampioen! Club Brugge is kampioen!”

Daarna hield hij samen met Youssouph Badji de vinger voor de mond. David Okereke die maakte dan weer een slaapgebaar. De Club-spelers haalden hun gram door de titel te pakken en dat wilden ze duidelijk nog even benadrukken. Op het 'Nog liever dood dan Sporting-jood-incident' reageerde Lang voorlopig nog niet.

Het filmpje:

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024