‘Transfervrije Christian Benteke kan toptransfer naar Jupiler Pro League maken’

‘Transfervrije Christian Benteke kan toptransfer naar Jupiler Pro League maken’
Maandag 17 mei 2021 - 07:00   I   door Redactie

Waar ligt de toekomst van Christian Benteke? De 30-jarige Rode Duivel is over iets meer dan een maand einde contract bij Crystal Palace en lijkt daar ook te zullen vertrekken. Een terugkeer naar België zou een realistische optie zijn voor Benteke.

Verschillende bronnen rond Crystal Palace melden dat Benteke de Premier League na bijna tien jaar vaarwel gaat zeggen. De targetspits zou voor een terugkeer naar de Jupiler Pro League staan. Antwerp maakt intens jacht op Benteke.

Gheysens wil investeren

Op de Bosuil houdt men rekening met een vertrek van Dieumerci Mbokani. Als het even kan zou eigenaar Paul Gheysens de 35-jarige Mbokani graag inruilen voor de vijf jaar jongere Benteke. Het Antwerp-bestuur zou een forse inspanning willen leveren om Benteke in te lijven.

De 30-jarige Benteke kende enkele moeilijke seizoenen, maar is de jongste weken aardig op dreef. Zondag scoorde onze landgenoot voor de derde match op rij bij Crystal Palace. In totaal zit Big Ben dit seizoen aan 9 doelpunten in 29 wedstrijden, waarvan hij er 20 als titularis mocht betwisten.

TAGS  I  Antwerp  I  Crystal Palace  I  Rode Duivels  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Standard

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024