Zwakke play-offs zijn dé druppel: “Clement moet vertrekken bij Club Brugge”

Zwakke play-offs zijn dé druppel: “Clement moet vertrekken bij Club Brugge”
Vrijdag 14 mei 2021 - 15:00   I   door Redactie

Philippe Clement lijkt Club Brugge voor het tweede jaar op rij naar de landstitel te leiden. Door de mindere prestaties van de jongste weken, zijn er wel steeds meer twijfels rond de persoon van Clement. Is zijn magie bij Club na twee jaar uitgewerkt?

Volgens een groot deel Club Brugge-fans is dat alleszins het geval. De criticasters en tegenstanders van Clement zijn van mening dat de Waaslander niet langer de juiste trainer is voor blauw-zwart.

Dat kwam tijdens en na het duel tegen Antwerp duidelijk tot uiting op sociale media. De magere prestaties en resultaten in de play-offs doen Club-fans steeds meer twijfelen. "Misschien is de chemie met Clement wel op", constateert een trouwe supporter van blauw-zwart. "Ik heb soms heimwee naar het voetbal onder Leko of Koster."

"Het trekt op niets meer"

Veel fans zien Clement liever vertrekken na dit seizoen. "Je moet hem niet laten bijtekenen", reageert een fan. Anderen tonen zich zelfs nog een pak scherper voor de coach van Club Brugge. "Clement, bol het af, man" en "Het trekt op niets meer" klinkt het bij monde van kwade supporters. Benieuwd hoe dit zal aflopen...

Poll: Vind jij dat Club Brugge Clement na dit seizoen aan de kant moet schuiven?

TAGS  I  Antwerp  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Anderlecht

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024