Grote zorgen om Kevin De Bruyne: “Het zou echt een drama zijn"

Grote zorgen om Kevin De Bruyne: “Het zou echt een drama zijn
Vrijdag 14 mei 2021 - 10:30   I   door Redactie

Kevin De Bruyne is zonder twijfel de belangrijkste speler bij Manchester City. Dat de Rode Duivel dit seizoen meermaals met blessures en pijntjes sukkelde, is dan ook vervelend voor Pep Guardiola en zijn ploeg.

Ook nu weer zijn er grote zorgen om De Bruyne. Onze landgenoot liep in het slot van de Champions League-match tegen Paris Saint-Germain een spierblessure op. Daardoor moet hij nu voor het tweede weekend op rij een competitiewedstrijd aan zich voorbij laten gaan.

Het wordt straks nog een race tegen de klok om De Bruyne op te lappen voor de finale van de Champions League tegen Chelsea. Die finale vindt plaats op 29 mei en uiteraard wil Guardiola dan een beroep kunnen doen op zijn spelmaker. Het is één van de redenen waarom de Spaanse coach geen risico's neemt met KDB.

Bang afwachten

In de wandelgangen bij Man City klinkt het dat Guardiola zich zorgen maakt. Hij is er als de dood voor dat De Bruyne de eindstrijd in de Champions League moet missen. "Het zou echt een drama zijn mocht hij er niet bij zijn", klinkt het bij bronnen rond de club.

Poll: Denk jij dat De Bruyne fit geraakt voor de finale van de Champions League?

TAGS  I  Manchester City  I  KRC Genk  I  Rode Duivels  I  Chelsea

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024