Noa Lang keihard uitgedaagd na wissel: “Hij begon gewoon te schelden”

Noa Lang keihard uitgedaagd na wissel: “Hij begon gewoon te schelden”
Donderdag 13 mei 2021 - 21:25   I   door Redactie

Noa Lang speelde donderdag niet zijn beste wedstrijd in het shirt van Club Brugge. Enkele minuten voor affluiten werd de Nederlander naar de kant gehaald. Als klap op de vuurpijl kreeg hij het dan ook nog eens aan de stok met een toeschouwer.

Als vader van een jongetje met autisme mocht de ‘fan’ in kwestie de topper tussen Antwerp en Club Brugge bijwonen. In plaats van rustig van de wedstrijd te genieten, kon de man het niet laten om Lang keihard uit te dagen bij zijn vervanging.

Commentator Peter Vandenbempt kon zijn ogen niet geloven. “Lang wordt daar uitgedaagd door een man met een kind dat autisme heeft. Die man begint te schelden”, schetste een verbaasde Vandenbempt het voorval bij Eleven Sports. “Die man krijgt dan het voorrecht om deze match bij te wonen en dan krijg je dit.”

"Wel, wel, wel... Matig"

“De man van Antwerp die dit organiseert ging de persoon in kwestie terechtwijzen. Dat moet ik er wel meteen bij vertellen. Wel, wel, wel… Matig. Die man gaat niet meer mogen terugkomen. En zijn zoontje is daar dan het slachtoffer van”, besloot Vandenbempt.

TAGS  I  Antwerp  I  Club Brugge

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024