'Sander Berge maakt nieuwe toptransfer, KRC Genk passeert langs de kassa'

'Sander Berge maakt nieuwe toptransfer, KRC Genk passeert langs de kassa'
Donderdag 13 mei 2021 - 16:30   I   door Redactie

Sander Berge (23) gaat iets meer dan een jaar na zijn vertrek bij KRC Genk opnieuw een grote transfer versieren. De middenvelder van Sheffield United staat op het punt om te vertrekken, zo melden diverse Engelse media.

Sheffield United tuimelt straks uit de Premier League en Berge heeft geen zin in een seizoen in de Engelse tweede klasse. De Noorse middenvelder is te ambitieus en wil dan ook andere oorden opzoeken.

Aan interesse is er geen gebrek. Tal van ploegen staan in de rij om Berge over te nemen van Sheffield United. Aston Villa, Everton en Arsenal maken jacht op de gewezen smaakmaker van KRC Genk. Dat de vraagprijs van Sheffield van 45 miljoen euro is gezakt naar 14 miljoen, zit daar uiteraard voor iets tussen.

Door de degradatie kan Sheffield naar verluidt niet anders dan Berge voor een bescheiden transfersom te laten gaan. Arsenal toont zich het meest concreet. De onderhandelingen over de transfer zouden goed opschieten en zich reeds in een vergevorderd stadium bevinden.

Genk passeert langs de kassa

Volgens sommige Engelse bronnen is het slechts een kwestie van tijd vooraleer Berge overstapt naar Arsenal. Trainer Mikel Arteta zou de Noor alleszins graag zien komen. Genk zou overigens ook wel varen bij een transfer van Berge. De Limburgers hebben recht op een deel van de transfersom bij een doorverkoop.

TAGS  I  KRC Genk  I  Sheffield United  I  Arsenal  I  Aston Villa  I  Everton

maandag 23 mei 2022

zondag 22 mei 2022

zaterdag 21 mei 2022

vrijdag 20 mei 2022