'Chelsea plant megatransfer en biedt 75 (!) miljoen voor Rode Duivel'

'Chelsea plant megatransfer en biedt 75 (!) miljoen voor Rode Duivel'
Donderdag 13 mei 2021 - 14:00   I   door Redactie

Chelsea is op zoek naar versterking voor volgend seizoen. De Champions League-finalist speurt al een tijdje de markt af en heeft nu ook een Rode Duivel in het vizier. In Londen hoopt men Yannick Carrasco (27) los te weken bij Atlético Madrid.

Carrasco is dezer dagen dé man in vorm bij Atlético Madrid. Iets wat ook Chelsea en zijn trainer Thomas Tuchel is opgevallen. De Duitse trainer heeft aan het Chelsea-bestuur duidelijk gemaakt dat hij Carrasco er absoluut bij wil. Tuchel ziet in Carrasco een gedroomde zomeraanwinst voor zijn ploeg.

Het bestuur van Chelsea is eveneens overtuigd. Het gaat nu onderzoeken of het onze landgenoot kan losweken bij Atlético. Om de Spanjaarden over de streep te trekken, zou Chelsea volgens Britse en Spaanse bronnen liefst 75 miljoen euro veil hebben. Een enorm bedrag.

Carrasco zelf zegt niet op voorhand 'neen' tegen een verhuis naar de Premier League. De Rode Duivel voelt zich weliswaar heel goed bij Atlético Madrid, maar zou nog liever in Engeland gaan voetballen. Chelsea zou héél binnenkort een officieel bod neerleggen bij Atlético.

Poll: Zou jij Carrasco graag naar Chelsea zien gaan?

TAGS  I  Chelsea  I  Atlético Madrid  I  Rode Duivels

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024