Rode Duivel overtuigt Roberto Martínez met dit kunststukje (VIDEO)

Rode Duivel overtuigt Roberto Martínez met dit kunststukje (VIDEO)
Woensdag 12 mei 2021 - 19:00   I   door Redactie

De play-offs naderen hun hoogtepunt, maar daarna zal de aandacht van de Belgische voetbalwereld razendsnel richting het EK gaan. En natuurlijk naar welke Rode Duivels er geselecteerd zullen worden.

Nu de UEFA beslist heeft dat de selectie voor het Europees Kampioenschap mag uitgebreid worden van 23 naar 26 spelers, hebben de bondscoaches wat meer ruimte om te selecteren. Zo ook Roberto Martínez.

Voor de Belgische bondscoach wordt het vooral zaak om te zien welke Rode Duivels in vorm zijn. In dat opzicht heeft Dedryck Boyata woensdag wel punten gescoord. De verdediger nette voor zijn club Hertha Berlijn de 1-1 op het veld van Schalke 04.

En dat is een statement van jewelste. Niet enkel omdat het zijn allereerste doelpunt van het seizoen betrof, maar vooral ook door de manier waarop hij scoorde: met een buffelstoot die alle vertrouwen uitstraalde. Een extra argument die kan tellen.

Behoud

Overigens won Hertha Berlijn alsnog met 1-2, waardoor Boyata niet alleen een belangrijk aandeel had in de zege, maar zijn plodeg ook een uitstekende zaak deed met het oog op het behoud.

Poll: Kan Boyata volgens jou een basisplaats veroveren?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Hertha Berlijn

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024