Pro League kiest Trainer van het Jaar: Fans snappen er helemaal niets van

Pro League kiest Trainer van het Jaar: Fans snappen er helemaal niets van
Woensdag 12 mei 2021 - 14:00   I   door Redactie

De verkorte play-offs zullen er heel snel opzitten en daarna zal het natuurlijk tijd zijn om prijzen uit te delen. Collectief, maar ook individueel. Trainer van het Jaar is daar één van.

De Pro League maakte woensdagmiddag de drie genomineerden bekend waarvan de winnaar op 24 mei tijdens de Pro League Awards live-uitzending zal gevierd worden. En die komt uit het trio Alexander Blessin (KV Oostende), Philippe Clement (Club Brugge) en Vincent Kompany (Anderlecht).

Maar al meteen na de bekendmaking barstte op sociale media een enorme discussie los. Niet over Alexander Blessin, waarvan iedereen heel goed snapte wat voor een prestatie hij leverde met KV Oostende. Ook niet over Philippe Clement die met Club Brugge tot nader order nog altijd kampioen lijkt te worden.

En er was dan wel geen eensgezindheid, maar wel begrip voor Vincent Kompany die met zijn bende jongeren er alsnog in slaagde om play-off 1 te bereiken. Alleen vonden heel wat voetballiefhebbers het niet kunnen dat John van den Brom ontbrak.

Bekerwinst

Tenslotte pakte de Nederlander met KRC Genk de beker en staat de Limburgse topclub nu niet alleen tweede in de stand, maar is het ook nog de enige titeluitdager. Dat hij dan niet genomineerd was voor Trainer van het Jaar ging er bij zowel de Genkse fans als de neutrale supporter maar moeilijk in.

Poll: Vind jij dat John van den Brom genomineerd had moeten zijn?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024