‘Mohamed Salah maakt uiterst pikante transfer binnen Premier League’

‘Mohamed Salah maakt uiterst pikante transfer binnen Premier League’
Woensdag 12 mei 2021 - 08:30   I   door Redactie

Mohamed Salah (28) is na een moeilijk en slopend seizoen volledig uitgekeken op zijn huidige broodheer Liverpool. De Egyptenaar wil en zal na het einde de huidige campagne een nieuw avontuur aangaan.

Real Madrid leek de volgende bestemming van Salah te gaan worden, maar niets is minder waar. Volgens de laatste berichten in de Engelse pers is er sprake van een onverwachte plotwending en is Salah op weg naar… Chelsea.

Chelsea-trainer Thomas Tuchel heeft een verlanglijst samengesteld en Salah is topprioriteit voor de Duitser. Volgens sommige bronnen is Salah ook te vinden voor een terugkeer naar Stamford Bridge en zou het in de zomer dan ook tot een overstap komen.

80 à 100 miljoen

Liverpool, waar de 28-jarige Salah nog tot medio 2023 onder contract ligt, zou bereid zijn om mee te werken aan een deal. Als Chelsea voldoende geld op tafel legt, zou Liverpool niet moeilijk doen. Er is sprake van een transfersom tussen de 80 en 100 miljoen euro.

Op Anfield beseffen ze dat Salah absoluut weg wil. Veel liever dan met een ontevreden vedette opgezadeld te zitten, wil Liverpool Salah verkopen en vervolgens inzetten op de komst van een nieuwe topspeler. Met het geld dat Salah kan opbrengen, zou het alleszins geen probleem mogen vormen om een nieuwe klepper aan te werven.

TAGS  I  Liverpool  I  Chelsea  I  Real Madrid  I  Barcelona

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024