Érg verrassend transfernieuws bij Club Brugge rond Noa Lang

Érg verrassend transfernieuws bij Club Brugge rond Noa Lang
Dinsdag 11 mei 2021 - 15:00   I   door Redactie

Noa Lang (21) heeft dit seizoen zoveel indruk gemaakt, dat hij Club Brugge alweer kan verlaten. Enkele buitenlandse teams hopen de Nederlandse aanvaller weg te plukken bij blauw-zwart. Blijft hij of blijft hij niet?

Het leek er de voorbije weken op dat Lang zich stilaan richting de uitgang van het Jan Breydelstadion aan het begeven was. AC Milan en Leeds United trokken al aan de mouw van Lang. Nu krijgen de supporters van Club Brugge echter verrassend, maar ook gewoon erg goed transfernieuws te horen over hun sterspeler.

Volgens Club-coach Philippe Clement gaat Lang immers nergens heen in de zomer. “Ik denk dat het het beste is als hij nog een jaar hier zou blijven. Ik heb het idee dat hij dat zelf ook zo ziet", laat Clement optekenen in een gesprek met Sport/Voetbalmagazine.

Meer dan 25 miljoen?

Het kan erop wijzen dat Club Brugge en Lang al afspraken hebben gemaakt omtrent de toekomst. Club zou Lang nog minstens één seizoen in Brugge willen houden en de Nederlander dan voor het grote geld verkopen. Blauw-zwart zou meer dan 25 miljoen euro willen vangen voor Lang.

Poll: Denk jij dat Lang nog een seizoen bij Club Brugge zal blijven?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ajax  I  Leeds United  I  AC Milan

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024