Vormer en Vanaken zwaar onder vuur bij Club Brugge: "Ze zijn niks meer waard"

Vormer en Vanaken zwaar onder vuur bij Club Brugge:
Dinsdag 11 mei 2021 - 09:00   I   door Redactie

Als het niet draait bij Club Brugge, dan wordt er altijd in de richting van Ruud Vormer en Hans Vanaken gekeken. Zij vormen het kloppende hart van de ploeg en moeten de rest op sleeptouw nemen. De jongste weken lukt dat echter niet.

Dat er kritiek komt op Vormer en Vanaken, is dan ook niet meer dan normaal. Zo hebben zelfs fans van Club Brugge steeds meer twijfels over de twee middenvelders. "Is het nu nog altijd niet duidelijk dat het duo Vanaken-Vormer zijn tijd heeft gehad? Het draait gewoon niet meer, en dat is eigenlijk geen schande na al die goeie jaren", stelt iemand vast op Twitter.

"Niks meer waard"

Een andere supporter van Club Brugge gaat nog een stap verder. "Vormer en Vanaken zijn niks meer waard", klinkt het erg scherp. "Club moet aan een nieuw middenveld bouwen voor volgend seizoen", voegt de fan in kwestie er zelfs nog aan toe.

Daar blijft het overigens niet bij. Ook tal van andere Club Brugge-fans uitten na afloop van de met 3-0 verloren topper tegen KRC Genk kritiek aan het adres van Vormer en Vanaken. "Ze moeten dringend in de spiegel kijken" en "Ze moeten de ploeg toch op zijn minst op sleeptouw nemen", lezen we onder meer nog op Twitter.

Poll: Vind jij dat Vormer en Vanaken hun beste tijd gehad hebben?

TAGS  I  KRC Genk  I  Club Brugge

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024