Elias Cobbaut vertrekt bij Anderlecht, vangt paars-wit 10 miljoen?

Elias Cobbaut vertrekt bij Anderlecht, vangt paars-wit 10 miljoen?
Dinsdag 11 mei 2021 - 08:30   I   door Redactie

Elias Cobbaut (23) begeeft zich elke dag iets meer richting de exit bij RSC Anderlecht. De verdediger is tegenwoordig dan wel basisspeler bij paars-wit, toch kan hij lang niet iedereen overtuigen van zijn kunnen. Een transfer is in de maak.

Volgens La Dernière Heure zal Cobbaut in het tussenseizoen vertrekken bij Anderlecht. Trainer Vincent Kompany gelooft niet voluit in Cobbaut. Bij een terugkeer van de geblesseerde Hannes Delcroix, verdwijnt Cobbaut hoe dan ook uit het team. Dat is nu al duidelijk.

Bovendien voelt Cobbaut zelf dat het tijd is om verse lucht op te snuiven. Het jeugdproduct van KV Mechelen is toe aan een nieuwe uitdaging en wil in de zomer een transfer naar het buitenland versieren. Hij wisselde in de winter al van makelaar met één doel: een overstap naar het buitenland maken.

10 miljoen?

In januari van vorig jaar vroeg Anderlecht nog 10 miljoen euro voor Cobbaut. De kans dat het tijdens de komende transferperiode een transfersom van die grootteorde opstrijkt, lijkt eerder klein. Al weet je het natuurlijk nooit als er zich een kapitaalkrachtige Engelse ploeg in Brussel meldt.

Bij Anderlecht zullen ze alleszins niet aarzelen als ze de kans krijgen om Cobbaut te verkopen, zo weet La Dernière Heure. Met het geld dat Cobbaut in het laatje brengt, kan RSCA vervolgens nieuwe spelers aantrekken.

Poll: Denk jij dat Anderlecht nog 10 miljoen euro gaat krijgen voor Elias Cobbaut?

TAGS  I  Anderlecht

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024