Peter Vandenbempt na inzinking Club Brugge: "Ik denk dat zíj kampioen worden"

Peter Vandenbempt na inzinking Club Brugge:
Maandag 10 mei 2021 - 12:30   I   door Redactie

Club Brugge wankelt. Na een 3-0-nederlaag op het veld van eerste achtervolger KRC Genk is de bonus van blauw-zwart nu nog vijf punten. Wordt de titelstrijd dan tóch nog spannend?

"De realiteit is dat Club de dalende lijn uit de laatste weken van de reguliere competitie niet heeft kunnen ombuigen", analyseert Peter Vandenbempt bij Sporza. "Collectief en zeker ook individueel. Bij bepalende spelers is het een een stuk minder."

"Alles zit mee bij Genk"

Daartegenover stond afgelopen vrijdag een sterk KRC Genk. "Er is met Genk nu toch één concurrent in een geweldige flow. Alles zit ook wel een beetje mee. Zoals gezegd: elke bal vliegt erin", aldus Vandenbempt. "Club Brugge is nu al twee speeldagen op rij heel blij geweest met late doelpunten. Zelf tegen Anderlecht (2-2) en zeker ook die van Anderlecht tegen Antwerp (2-2)."

Ondanks het feit dat Club Brugge niet in vorm is, gaat Vandenbempt er nog steeds van uit dat blauw-zwart opnieuw kampioen wordt. "Op dit moment zet ik toch nog al mijn weinige centen in op Club Brugge. Eigenlijk staat de titelverdediger ook 6 punten voor, want als ze gelijk eindigen is het ook nog Club Brugge dat kampioen wordt."

Poll: Wie zal er volgens jou kampioen worden?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Anderlecht

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024