Agüero zet woeste Pep Guardiola en Manchester City compleet voor schut (VIDEO)

Agüero zet woeste Pep Guardiola en Manchester City compleet voor schut (VIDEO)
Zondag 09 mei 2021 - 14:00   I   door Redactie

Manchester City was lang in de running voor vier prijzen, maar na het verlies van de FA Cup kunnen het er nog maximum drie worden. En ook de titel is nog niet binnen, tot grote onvrede van Pep Guardiola.

Want de trainer van Manchester City had de festiviteiten graag achter de rug gehad zodat in alle rust kon toe gewerkt worden naar de Champions League-finale van 29 mei. Maar dat was buiten Chelsea gerekend die zaterdag op de valreep met 1-2 kwam winnen in het Etihad Stadium.

Nochtans had het heel anders kunnen lopen. Want bij een 1-0-stand vlak voor rust mocht Kun Agüero een strafschop nemen. Een cruciaal moment omdat bij 2-0 de winst en een zekere titel heel nabij waren.

Maar tot verbijstering van Guardiola en zijn ploegmaats probeerde de afscheidnemende Argentijn een Panenka... die grandioos mislukte omdat Chelsea-keeper Mendy niet naar een hoek dook. Waarna het dus nog 1-2 werd. Weg titel, weg gemoedsrust voor zijn trainer.

Excuses

Het pleit wel voor Agüero dat hij zich achteraf verontschuldigde. Onder meer ploegmaat Raheem Sterling stak hem een hart onder de riem door de schuld op het hele team te nemen. En straks speelt City toch gewoon kampioen.

Poll: Is het verstandig om op zo'n cruciaal moment een Panenka te proberen?

TAGS  I  Manchester City  I  Chelsea  I  Rode Duivels

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024