Vandenbempt keihard voor déze Club-spelers: "Voor het minste geïrriteerd"

Vandenbempt keihard voor déze Club-spelers:
Zaterdag 08 mei 2021 - 19:00   I   door Redactie

De 3-0-nederlaag van Club Brugge blijft nazinderen. In de eerste plaats bij blauw-zwart zelf, waar het vertrouwen ondertussen fel is gezakt. Maar ook analisten en waarnemers maken zich zorgen.

Peter Vandenbempt is daarbij niet bang om een keiharde analyse te maken van de vormdip en namen te noemen. "Hans Vanaken zat voor de tweede week op een rij niet in de match en was voor het minste geïrriteerd", steekt de analist van wal bij Sporza.

"Ruud Vormer loopt zich wel nog te pletter, maar heeft ook minder impact. Noa Lang lijkt zijn niveau maar niet te kunnen halen van zijn gouden periode en van voor zijn Covid-besmetting, al weet ik niet of het een met het andere te maken heeft."

En dan gaat Vandenbempt nog een stap verder. "Ik neem er ook Simon Mignolet bij, die ons de voorbije jaren verbaasde met fenomenale saves. Voor alle duidelijkheid: Mignolet maakt nog altijd geen fouten, maar de onmogelijke saves, toont hij momenteel ook niet. Het aura van onoverwinnelijkheid is daar ook voorbij."

Superster

"Charles De Ketelaere, die als een superster werd beschouwd na zijn Europese campagne en invalbeurt op AA Gent, die zit ook minder goed in zijn vel en was vanaf de eerste minuut geïrriteerd tegen KRC Genk." Dat zijn vijf sterkhouders die niet op niveau presteren, dan moet je eigenlijk niet verder zoeken naar oorzaken.

Poll: Wiens mindere vorm weegt volgens jou het zwaarst door?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024