Wesley Sonck over commentaar op dochter Amy: "Ik ben wel haar vader, hé"

Wesley Sonck over commentaar op dochter Amy:
Zaterdag 08 mei 2021 - 17:00   I   door Redactie

Qua bekendheid staan ze nu wellicht op gelijke hoogte, al is Wesley Sonck het lang niet altijd eens met de manier waarop zijn dochter Amy die bekendheid op Instagram cultiveert.

Het Nieuwsblad zette vader en dochter Sonck bijeen voor een dubbelinterview en daarin ging het uiteraard over de uitdagende foto's die Amy wel eens op Instagram post. "De reacties vallen dan goed mee", aldus Amy. "Ik maak het zelden mee dat iemand zegt: schaam je je niet?”

"Als er iemand commentaar geeft op haar foto’s, zal ik het wel zijn", reageert Wesley. "Ik ben haar vader, hè? Of ik misschien meer problemen heb met de commentaren van mannen. Die lees ik zelfs niet.”

Maar dat hij er vaak over aangesproken wordt stoort hem een stuk minder. "Dat is om te plagen, dat is goed bedoeld. Ik zeg altijd: was het dan beter geweest dat mijn dochter er lelijk uit zag?"

Niet meer aan knutselen

"Je moet goed studeren en jezelf verzorgen", besluit Wesley. "Voor de rest kan ik daar niks meer op zeggen: dat is 21 jaar, daar kun je niet veel meer aan knutselen. Oké, ze woont nog thuis, maar dat is het dan ook."

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Rode Duivels  I  De Container Cup

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024