Philippe Clement grijpt stevig in na pijnlijke nederlaag in Genk

Philippe Clement grijpt stevig in na pijnlijke nederlaag in Genk
Zaterdag 08 mei 2021 - 14:00   I   door Redactie

Club Brugge begon met te veel valse noten aan de play-offs. Tegen Anderlecht kon Bas Dost een nederlaag nog net voorkomen, maar in Genk had blauw-zwart geen verhaal. Er werd verloren met 3-0 en dat zit Philippe Clement hoog.

Vlak na afloop van de topper liet Clement weten dat hij niet te spreken was over de prestatie van zijn ploeg. "Ik sta hier heel kwaad. Zwaar teleurgesteld ook", tekende Het Nieuwsblad op uit de mond van de Club-coach.

 

"Ik ben heel teleurgesteld in de reactie van mijn team na de goal. Je kan niet altijd winnen, maar het kan niet dat je na een tegengoal als een pudding in elkaar zakt. Daar ben ik zwaar teleurgesteld in", voegde Clement er verder nog aan toe.

Clement zette meteen ook de deur open voor mogelijke wissels in zijn typeploeg. Niemand lijkt nu nog zeker van zijn plaats. "Ik zal in de komende dagen kijken welke spelers klaar zullen zijn om dat donderdag te kunnen en te willen brengen tegen Antwerp", klonk het duidelijk.

Spelers wakker schudden

Navraag leert dat Clement van plan is om zijn elftal op enkele plaatsen te wijzigen. De trainer van Club Brugge is niet te spreken over de vormcurve en inzet van enkele jongens en wil hen dan ook wakker schudden. Clement zal zijn spelers in de komende dagen ook nog eens op hun plichten wijzen.

Het is goed mogelijk dat enkele basisspelers tegen Antwerp op de bank belanden. Spelers die moeten vrezen voor hun plaats in de ploeg zijn onder meer Charles De Ketelaere, Hans Vanaken en Stefano Denswil. Zij maakten geen al te beste indruk in Genk. Afwachten welke knopen Clement straks doorhakt.

TAGS  I  KRC Genk  I  Club Brugge  I  Anderlecht

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024