John van den Brom is duidelijk over titelkansen van KRC Genk

John van den Brom is duidelijk over titelkansen van KRC Genk
Zaterdag 08 mei 2021 - 11:00   I   door Redactie

KRC Genk is momenteel niet af te stoppen. De bekerwinnaar begon aan de play-offs met 6 op 6. Vrijdag ging leider Club Brugge voor de bijl. John van den Brom en de zijnen naderen tot op vijf punten van de eerste plaats. Is Genk nu titelkandidaat?

"De titelstrijd? Wij willen kampioen worden, daar moeten we voor gaan", liet uitblinker Kristian Thorstvedt voor de camera van Eleven Sports optekenen. Genk-coach John van den Brom ging niet veel later wel stevig op de rem staan.

Gekke dingen

De Nederlander tempert de verwachtingen. "De landstitel? Daar blijf ik weg van", aldus van den Brom bij Sporza. "Ik zeg alleen dat we ontzettend goed bezig zijn. Je moet het wedstrijd per wedstrijd bekijken. Zeker in de play-offs kunnen gekke dingen gebeuren."

"Maar zolang het mathematisch mogelijk blijft, blijven we enthousiast", benadrukte de trainer van Genk. "Hoe langer we in het spoor van Club blijven, hoe interessanter het wordt. Maar ik ga zeker niet zeggen dat we kampioen worden."

Over de prestatie van zijn ploeg kon van den Brom niet anders dan tevreden zijn. "Het was alweer een collectieve prestatie, dus ik kan alleen maar trots en blij zijn. Je zag nog maar eens dat dit elftal geweldig kan voetballen. We wilden Club Brugge prikkelen en dat hebben we gedaan."

Poll: Denk jij dat KRC Genk dit seizoen nog kampioen gaat worden?

TAGS  I  KRC Genk  I  Club Brugge

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024