‘Club Brugge kan dit hallucinante bedrag verdienen aan vertrek van Noa Lang’

‘Club Brugge kan dit hallucinante bedrag verdienen aan vertrek van Noa Lang’
Zaterdag 08 mei 2021 - 07:30   I   door Redactie

Het heeft er steeds meer van weg dat Club Brugge na afloop van dit seizoen verder moet zonder Noa Lang. De 21-jarige Nederlander staat op het verlanglijstje van enkele buitenlandse clubs. Een grote transfer lonkt.

Eerst en vooral was er de interesse van AC Milan. De Milanese grootmacht gelooft dat Lang veel potentieel heeft en overweegt om een bod neer te leggen bij Club Brugge. Maar daar blijft het niet bij.

Begin deze week raakte bekend dat ook Leeds United de jacht op Lang wil openen. The Whites zijn op zoek naar creatieve aanvallers en trainer Marcelo Bielsa zou Lang maar wat graag aan zijn kern toevoegen. Bij Leeds zijn ze zelfs bereid om fors te investeren.

Transferrecord

Enkele Engelse bronnen melden dat Leeds United zijn eigen transferrecord - en meteen ook dat van Club Brugge - wil evenaren om Lang binnen te halen. Vorige zomer betaalde Leeds 30 miljoen euro voor de Spanjaard Rodrigo en dat kunstje wil het indien nodig herhalen.

Dat is goed nieuws voor Club Brugge. Bij blauw-zwart willen ze Lang enkel en alleen verkopen als er een niet te weigeren aanbod binnenloopt. Als Leeds 30 miljoen op tafel legt, dan zal Club misschien toch overstag gaan.

Poll: Vind jij Noa Lang 30 miljoen euro waard?

TAGS  I  Club Brugge  I  Leeds United  I  AC Milan

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024