Vanaken hoopt dat Club Brugge deze speler aantrekt: “Redelijk indrukwekkend"

Vanaken hoopt dat Club Brugge deze speler aantrekt: “Redelijk indrukwekkend
Vrijdag 07 mei 2021 - 20:00   I   door Redactie

Hans Vanaken is bij Club Brugge ondertussen uitgegroeid tot een meubelstuk. De tweevoudige Gouden Schoen geraakte doorheen de jaren ook onder de indruk van enkele spelers.

"De eerste speler die me opviel bij Club Brugge was José Izquierdo", vertelt Vanaken in een interview met Het Nieuwsblad. "Zijn snelheid en acties op training waren redelijk indrukwekkend. Dat had ik daarvoor nog niet echt gezien", geeft de Limburger toe.

"Een nachtmerrie om tegen te spelen"

"Het klikte wel om acties te maken op links. Ofwel maakte Izquierdo de actie zelf, ofwel koos hij voor een een-twee met mij. Izquierdo was verschrikkelijk snel en een nachtmerrie om tegen te spelen. Op training ging hij me acht van de tien keer voorbij.”

“Met Anthony Limbombe en Arnaut Danjuma speelde ik op dezelfde manier als met Izquierdo. Ook weer met die een-tweetjes. Als je het zo bekijkt, heeft Izquierdo een goeie invloed gehad op het spel van Club", constateert Vanaken nog tot slot.

Terug naar Club?

Toeval of niet: net op een moment dat Izquierdo nadrukkelijk in verband wordt gebracht met een terugkeer naar Club, spreekt Vanaken zich zo lovend uit over de Colombiaanse sneltrein. Als het van Vanaken afhangt mag Club Brugge de 28-jarige Izquierdo, einde contract bij Brighton, dus gerust terughalen.

Poll: Vind jij dat Club Brugge José Izquierdo moet terughalen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Brighton

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024