Simon Mignolet neemt deze beslissing over vertrek bij Club Brugge

Simon Mignolet neemt deze beslissing over vertrek bij Club Brugge
Vrijdag 07 mei 2021 - 11:00   I   door Redactie

Simon Mignolet (33) maakte in de zomer van 2019 de nogal verrassende overstap naar Club Brugge. Tijdens de voorbije transferperiodes werd de doelman meermaals aan een vertrek gelinkt, maar Mignolet lijkt niet weg te willen bij blauw-zwart.

In een gesprek met Het Laatste Nieuws maakt Stefaan Mignolet, de vader van de keeper, duidelijk dat zijn zoon niet van plan is om te vertrekken bij Club Brugge. "Zeg nooit, nooit, maar ik denk dat Simon niet meer zo snel zal ingaan op een aanbieding uit het buitenland", aldus Mignolet senior.

Belangrijke beslissingen

"Vooral nu hij vader geworden is. Hij zit goed in Brugge, woont er ook graag en voelt de waardering", benadrukt de vader van de Club-doelman. "Bij belangrijke beslissingen of transfers, vraagt de club ook wat Simon daarvan denkt. Dat weet hij wel te waarderen."

Hoopgevend nieuws voor Club Brugge en zijn supporters. Mignolet had een groot aandeel in de landstitel van vorig jaar en bewees ook dit seizoen zijn waarde voor de ploeg. Mignolet zorgt voor stabiliteit en rust tussen de palen en dat beseft men op Jan Breydel maar al te goed.

TAGS  I  Club Brugge  I  Liverpool  I  Rode Duivels

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024