Spaanse media vernietigend voor Eden Hazard: "Die jongen begrjipt het echt niet"

Spaanse media vernietigend voor Eden Hazard:
Donderdag 06 mei 2021 - 08:30   I   door Redactie

Real Madrid ligt uit de Champions League en dat gaat nooit onopgemerkt voorbij. In Spanje is de uitschakeling van Real groot nieuws en is Eden Hazard de gebeten hond.

De Spaanse kranten zijn vernietigend voor Hazard. De Rode Duivel kon op 'zijn' Stamford Bridge niet het verschil maken. Daar komt nog eens bovenop dat hij de Real Madrid-fans en de fiere Spanjaarden na afloop van de match op de tenen heeft getrapt door doodleuk staan te lachen met enkele ex-ploegmaats.

"Bye bye, Eden!"

Het kan er niet in bij bij AS: "Hazard verpersoonlijkt het falen van Real", schrijft de krant. "Hij heeft 88 minuten lang helemaal niks gedaan. Zelfs in zijn oude tuin toonde Hazard geen vleugje van de kwaliteit die hij had in Londen."

"En dan maakt hij na afloop nog eens grapjes met zijn oud-ploegmaats van Chelsea... Deze jongen begrijpt niet wat Real Madrid is. De revolutie moet beginnen met de onmiddellijke verkoop van Hazard. Bye bye, Eden!", besluit AS.

(Lees verder onder de afbeelding)

Deceptie

Marca geeft Hazard ondanks een teleurstellend optreden nog wat krediet: "Eden is nog altijd lichtjaren verwijderd van de speler die hij ooit was. Er waren lichtpunten tegen Betis, maar deze Champions League-duels zijn nog een stapje te hoog. Real zal op Hazard wachten, maar hij moet meer dan zijn deel doen. Hazard is Real een goed seizoen verschuldigd."

Mundo Deportivo tot slot, zag ook dat Hazard zich niet kon doorzetten tegen een sterk en stug Chelsea: "Hazard was de grote hoop van Real, maar daar bleef het ook bij. Het werd een deceptie."

Poll: Denk jij dat we de beste Hazard nog zullen zien bij Real Madrid?

TAGS  I  Chelsea  I  Real Madrid  I  Rode Duivels

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024