'Kane shockeert Tottenham-fans met ophefmakende transfer van meer dan 100 miljoen'

'Kane shockeert Tottenham-fans met ophefmakende transfer van meer dan 100 miljoen'
Woensdag 05 mei 2021 - 16:00   I   door Redactie

Hij kan het niet meer aan. Na het verlies van de League Cup-finale tegen Manchester City is er bij Harry Kane iets geknapt. Hij wil op zijn 27ste absoluut een carrière zonder prijzen vermijden en aast daarom op een vertrek bij Tottenham.

Toeval of niet, maar nu is net ook Manchester United op zoek naar een manier om de boze supporters te kalmeren. En in de ogen van de Amerikaanse eigenaars die zwaar onder vuur liggen, is de beste manier om dat te doen uit te pakken met een monstertransfer. 

The Sun weet dat Manchester United zinnens is een bod van meer dan 100 miljoen euro uit te brengen op de topspits. Kane zelf zullen ze alleszins niet meer moeten overtuigen, want hij beseft als geen ander dat de kans om prijzen te pakken een stuk groter is bij ManU.

En ook Tottenham zou beseffen dat ze een ontevreden Kane niet langer kunnen tegenhouden. De meer dan 100 miljoen euro zou dan ook een deel van de pijn verzachten om zijn lopende contract tot 2024 vroegtijdig te beëindigen.

Voor de Tottenham-supporters zou het wel serieus slikken zijn om hun grote held te zien vertrekken naar een grote rivaal.

Poll: Zal Kane met Manchester United wél prijzen kunnen pakken?

TAGS  I  Tottenham  I  Manchester United

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024