Verrassend: Thibaut Courtois zet deur open voor transfer naar Belgische topclub

Verrassend: Thibaut Courtois zet deur open voor transfer naar Belgische topclub
Woensdag 05 mei 2021 - 10:00   I   door Redactie

Thibaut Courtois (28) is op het toppunt van zijn kunnen. Elke week opnieuw pakt hij wel uit met een wereldsave en houdt hij Real Madrid recht. Maar de Rode Duivel blikt ook al vooruit.

Meteen ver vooruit naar de herfst van zijn carrière. Want Courtois mag nu dan voor een absolute Europese topclub als Real Madrid spelen, hij is niet vergeten waar hij vandaan komt en hoe hij zijn kans gekregen heeft als eerste doelman bij KRC Genk.

"Misschien speel ik mijn laatste seizoen wel opnieuw voor KRC Genk, om de cirkel rond te maken", verbaast de Limburger in Sport/Voetbalmagazine. "Niet noodzakelijk als titularis, maar als nummer twee om een jonge keeper te steunen."

"Maar goed, wanneer je de kans krijgt om voor Real Madrid te spelen, dan hoop je vooral om daar zolang mogelijk te blijven", besluit Courtois. "Als ik nog zin heb om te voetballen wanneer ik 35 of 36 zal zijn, dan ga ik misschien naar KRC Genk, maar dat is nog veraf." Al zullen ze zijn uitspraken in de Luminus Arena wellicht graag horen.

Poll: Zie jij Courtois graag terugkeren naar de Jupiler Pro League?

TAGS  I  Real Madrid  I  KRC Genk  I  Rode Duivels  I  Sport  I  Voetbal

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024