'Club Brugge gaat de markt op en broedt op absolute toptransfer'

'Club Brugge gaat de markt op en broedt op absolute toptransfer'
Dinsdag 04 mei 2021 - 07:30   I   door Redactie

Club Brugge is van plan om in de zomer flink uit te pakken op de transfermarkt. Bij de regerende landskampioen is men in de voorbije weken en maanden tot de conclusie gekomen dat de ploeg van Philippe Clement dringend nood heeft aan een echte nummer 6.

Mats Rits is al meer dan twee seizoenen de - zo goed als - vaste verdedigende middenvelder van Club Brugge. De van KV Mechelen overgekomen Rits doet het goed op die positie, maar toch zijn er twijfels. Het is niet voor niets dat hij tegen Anderlecht plaats moest maken voor Odilon Kossounou.

Een teken aan de wand, zo weet Het Laatste Nieuws. De krant meldt dat Club Brugge in de zomer een nieuwe nummer 6 zal aantrekken. Blauw-zwart wil na enkele jaren van onzekerheid op die positie komaf maken met alle twijfels. Het mikt dan ook op een absolute toptransfer.

Grote naam?

Vincent Mannaert en de scouts van Club zijn alvast aan het uitkijken naar een speler met het juiste profiel. Een naam werd er nog niet geplakt op de positie, maar het is duidelijk dat de Bruggelingen hoog mikken in hun zoektocht.

TAGS  I  Club Brugge

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024