Iederéén heeft het over dit beeld tijdens Club-Anderlecht: "Zie hem doen!"

Iederéén heeft het over dit beeld tijdens Club-Anderlecht:
Maandag 03 mei 2021 - 07:00   I   door Redactie

Club Brugge-Anderlecht was een topper met veel goals, maar wel één die pas na de rust losbarstte. Met dank aan Noa Lang die op spectaculaire manier de score opende. En daar was één iemand in het bijzonder blij mee.

Met Jeffrey Lang: vader, mentor en supporter nummer één van zijn zoon Noa. Een uitgesproken figuur die sowieso al opvalt onder meer met zijn lange haren, maar nog een stuk meer als hij recht staat juichen met gebalde vuisten?

En dus had niet alleen Noa op het veld, maar letterlijk iedereen in het Jan Breydelstadion én alle kijkers voor de televisie de 53-jarige vader gezien. En zo bombardeerde Jeffrey Lang - die overigens voor het eerst zijn zoon live in blauw-zwart shirt aan het werk zag -zich onbedoeld tot een hit op sociale media.

Al kreeg de man ook wel een hoop commentaar naar zijn hoofd geslingerd. Want in principe zijn toeschouwers natuurlijk niet toegelaten. "Jeffrey Lang zou enkel binnen mogen indien hij opgenomen werd in de reglementaire delegatie van Club Brugge, wat ook effectief het geval was", duidt Het Nieuwsblad.

Davignon

Eerder in het seizoen was er al ophef toen tijdens Anderlecht-AA Gent aandeelhouder Etienne Davignon al rokend en zonder mondmasker in de tribune werd gespot. Hij kreeg achteraf een boete voor het overtreden van de coronaregels.

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024