Onkennelijk AA Gent laat zich meteen verrassen door KV Mechelen

Zondag 02 mei 2021 - 18:00   I   door Redactie

Net zoals in het begin van het seizoen was AA Gent met grote ambities begonnen aan play-off 2, maar al op de eerste speeldag is het misgelopen. Tegen KV Mechelen kwam het niet verder dan 2-2.

Nikola Storm en Ferdi Druijff zetten de bezoekers in de eerste helft op een welverdiende voorsprong, want een slordig AA Gent kon zich niet doorzetten. Onmiddellijk na rust leken de Buffalo's die scheve situatie wel meteen te kunnen rechtzetten.

Eerst Yaremchuk en vervolgens Odjidja keerden de achterstand in amper drie minuten om in een gelijkspel. Daarna leek AA Gent erop en erover te gaan, maar onder meer door een onwaarschijnlijke misser van Tissoudali bleef het 2-2. Een serieuze domper voor de thuisploeg.