Transfermarkt: Izquierdo naar Anderlecht, Mata weg bij Club Brugge?

Transfermarkt: Izquierdo naar Anderlecht, Mata weg bij Club Brugge?
Zondag 02 mei 2021 - 12:30   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt opnieuw de deuren, maar nu al gonst het in de wandelgangen van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Gewezen Gouden Schoen José Izquierdo, einde contract bij Brighton, leek op weg naar Club Brugge, maar nu zou Anderlecht een poging doen om de Colombiaanse flankaanvaller naar het Lotto Park te halen.

*Club Brugge moet vrezen voor het vertrek van een aantal sterkhouders. Daaronder ook Clinton Mata, die op zijn 28ste een mooie transfer zou willen maken.

*Björn Engels verlaat zo goed als zeker Aston Villa, waar hij niet meer in actie komt. Hij wil volgende zomer absoluut terugkeren naar de Jupiler Pro League.

*Anderlecht, dat ook na de kapitaalverhoging spelers moet verkopen om het financieel te redden, rekent op een vertrek van Albert Sambi Lokonga komende zomer.

*Philippe Clement geniet serieuze belangstelling uit het buitenland en een vertrek zit er deze zomer zeker in, maar Club Brugge wil hem absoluut ook nog zijn laatste contractjaar zien uitdoen.

Poll: Keert Izquierdo volgend seizoen terug naar de Jupiler Pro League?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024