Transfermarkt: Clement én De Ketelaere weg bij Club, grote transfer bij RSCA?

Transfermarkt: Clement én De Ketelaere weg bij Club, grote transfer bij RSCA?
Zaterdag 01 mei 2021 - 12:30   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt opnieuw de deuren, maar nu al gonst het in de wandelgangen van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Club Brugge moet vrezen voor een vertrek van Noa Lang. Volgens Italiaanse media gaat de Nederlander in de zomer vertrekken bij blauw-zwart. AC Milan trekt fel aan de mouw van Lang en zou zo’n 20 miljoen euro veil hebben om een transfer tot stand te brengen. Club wil minimum 25 miljoen.

*Als vervanger van Lang denkt Club Brugge aan José Izquierdo. De Colombiaan, einde contract bij Brighton & Hove Albion, kan echter ook op interesse van Anderlecht rekenen. Ook daar staat Izquierdo bovenaan op het verlanglijstje.

*Edmilson Junior is in beeld bij Antwerp, maar de winger zou weinig voelen voor een overstap naar The Great Old. Edmilson zou een voorkeur hebben voor een transfer naar Club Brugge.

(Lees verder onder de afbeelding)

*Anderlecht gaat dan weer vol voor Lukas Nmecha. Paars-wit gaan een poging ondernemen om de Duitser te kopen. Het zal wel diep in de buidel moeten tasten. Manchester City wil Nmecha niet meer verhuren en enkel verkopen.

*Anderlecht maakt ook werk van de komst van Roko Simic (17). RSCA hoopt de jonge Kroaat weg te plukken bij Lokomotiva Zagreb.

*Ally Samatta zou voor een bedrag van 3 miljoen euro op weg zijn naar KRC Genk.

*Napoli zou heel binnenkort een officieel bod van 10 miljoen euro uitbrengen op Charles De Ketelaere. Een optimistische move van de Italianen, aangezien Club Brugge veel meer wil vangen voor CDK.

Poll: Van wie verwacht jij de grootste transfers tijdens de komende transferperiode?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024