Kevin De Bruyne verbaast iederéén na Champions League-triomf met Man City

Kevin De Bruyne verbaast iederéén na Champions League-triomf met Man City
Donderdag 29 april 2021 - 11:00   I   door Redactie

Manchester City boekte woensdagavond een immens belangrijke overwinning op het veld van Paris Saint-Germain. De Engelsen wonnen met 1-2 en kunnen de finale van de Champions League al ruiken. Maar Kevin De Bruyne waarschuwt zijn ploegmaats.

Zelfs na een slopende match in Parijs was De Bruyne nog steeds bij de pinken. Hij was absoluut niet uitgelaten na de straffe prestatie van Manchester City. Integendeel: KDB is al bezig met de terugmatch.

De reactie van onze landgenoot vlak na afloop van PSG-Man City zorgde ongetwijfeld voor gefronste wenkbrauwen, maar het maakt nog maar eens duidelijk wat voor een winnaar hij is.

"Zag er niet goed uit bij ons"

"De eerste 10 minuten waren we nog goed aan de bal, zonder echte kansen te creëren. Maar daarna heeft PSG het initiatief overgenomen. Die tegengoal zag er niet goed uit bij ons. Sommigen hadden misschien wat last van de druk", tekende Sporza op uit de mond van een kritische De Bruyne.

"Na een halfuur zijn we anders en hoger gaan pressen en geleidelijk aan kwamen we beter in de match. In de tweede helft waren we comfortabeler aan de bal en geduldiger en speelden we wel goed. Toen kwam onze kwaliteit toch bovendrijven", merkt de Rode Duivel verder nog op.

Dankzij zijn doelpunt, kwam Man City opnieuw in de match. De Bruyne blijft er nuchter onder: "Ik probeer de bal op de juiste plaats te droppen voor mijn ploegmaats, maar ik weet dat die sowieso gevaarlijk is. Uiteraard is het een beetje geluk, maar we pakken het maar mee."

Halfweg

Ondanks de prima uitgangspositie van Man City, wil De Bruyne nog niet vooruitlopen op de zaken. "We zijn nog maar halfweg. Ik verwacht nog een lastige terugwedstrijd", besloot onze landgenoot. Een boodschap die hij ook op sociale media nog eens herhaalde.

TAGS  I  PSG  I  Manchester City  I  Rode Duivels  I  KRC Genk  I  voetbal

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024