‘Vanhaezebrouck zet Anderlecht en Kompany op hun plaats en rondt transfer af’

‘Vanhaezebrouck zet Anderlecht en Kompany op hun plaats en rondt transfer af’
Dinsdag 27 april 2021 - 18:00   I   door Redactie

In de strijd om Lior Refaelov (35) trok RSC Anderlecht aan het langste eind. In een ander dossier moet paars-wit zijn meerdere erkennen in AA Gent. Zo zal Julien De Sart (26) zijn carrière verderzetten in de Ghelamco Arena.

De Sart is straks einde contract bij KV Kortrijk en al een tijdje in beeld bij AA GentDe Buffalo's hengelen al sinds januari naar de diensten van de middenvelder. Hein Vanhaezebrouck wil De Sart er heel graag bij. Recent mengde ook Anderlecht zich echter in de debatten.

Als transfervrije speler is De Sart uiteraard ook een interessant doelwit voor Anderlecht. RSCA moet voorzichtig omspringen met zijn centen en zag in De Sart een buitenkansje. Het kwam tot een krachtmeting tussen Anderlecht en AA Gent. Die laatste club trekt nu aan het langste eind.

Overtuigingskracht

De overtuigingskracht van Vanhaezebrouck kon De Sart over de streep trekken, zo melden enkele bronnen uit het makelaarsmilieu. Als alles volgens plan verloopt, wordt de overstap van De Sart snel wereldkundig gemaakt. Hij zal een meerjarig contract ondertekenen in de Arteveldestad.

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  KV Kortrijk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024