'Club Brugge geeft toe, sterkhouder vertrekt voor 20 miljoen euro'

'Club Brugge geeft toe, sterkhouder vertrekt voor 20 miljoen euro'
Maandag 26 april 2021 - 22:00   I   door Redactie

Club Brugge is nog geen kampioen, maar toch wordt blauw-zwart al overstelpt met interesse voor zijn sterkhouders. En op een bepaald moment is daar geen houden meer aan.

Zo melden Ivoriaanse bronnen dat het avontuur van Odilon Kossounou in Brugge komende zomer sowieso eindigt. Eerder had ook al zijn manager zich in die zin uitgesproken. Dat het nieuws nu uitkomt is niet verwonderlijk.

Want naast Bayer Leverkusen zijn ook de Engelse toppers Arsenal en Manchester City op de achtergrond bezig met manoeuvres om de centrale verdediger te overtuigen. Op dat vlak vallen er geen problemen te verwachten.

Rest er nog Club Brugge, dat maar liefst 20 miljoen euro wil wil voor zijn Ivoriaanse sterkhouder. Maar daar draaien zeker de Engelse toppers hun hand niet voor om. De vraag is niet of zo'n bod zal komen, maar enkel wanneer.

Plooien

In dat geval heeft blauw-zwart zich er naar verluidt al bij neergelegd dat het niet anders kan dan plooien en zo meteen ook een eerste sterkhouder ziet vertrekken. Afwachten of het bij die ene sterkhouder zal blijven. 

Poll: Moet Club Kossounou effectief laten vertrekken voor 20 miljjoen euro?

TAGS  I  Club Brugge  I  Arsenal  I  Leverkusen  I  Manchester City

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024