Paul-José Mpoku wil straffe terugkeer naar Jupiler Pro League maken

Paul-José Mpoku wil straffe terugkeer naar Jupiler Pro League maken
Maandag 26 april 2021 - 11:00   I   door Redactie

Geen succes voor Standard in de bekerfinale tegen KRC Genk zondagavond. In tegenstelling tot 2018 toen de Rouches de Limburgers wél konden kloppen. Toen nog met Paul-José Mpoku in de ploeg.

De grote broer van Anderlecht-middenvelder Paul-José Mpoku vertrok in januari 2020 naar de Verenigde Arabische Emiraten om er bij Al Wahda in Abu Dhabi te gaan voetballen. De derde keer al dat hij Standard verliet in zijn loopbaan. 

Op 16-jarige leeftijd liet hij de Luikse jeugdopleiding achter zich voor een transfer naar Tottenham. Toen hij daar niet kon doorbreken, keerde hij in 2011 terug naar Sclessin. In januari 2015 trok hij naar de Serie A, waar hij voor Cagliari en Chievo uitkwam.

En na een avontuur bij Panathinaikos koos hij in de zomer van 2017 opnieuw voor Standard om vervolgens dus opnieuw te vertrekken. En het zou zomaar kunnen dat hij straks nog eens een verrassende terugkeer maakt.

Andere functie?

"Of ik er nog zal spelen, weet ik niet", vertrouwde Mpoku RTBF toe. "Maar het is zeker dat ik op een dag zal terugkeren, of het nu is als trainer of in een andere functie. Standard is mijn thuis, de club van mijn hart. Iedereen weet hoezeer ik aan de club gehecht ben en op een dag zal ik terugkeren om door te geven wat ik geleerd heb."

Poll: Zie je Mpoku nog een vierde keer voor Standard uitkomen?

TAGS  I  Standard  I  KRC Genk  I  Al Wahda  I  Cagliari  I  Chievo  I  Panathinaikos

woensdag 8 februari 2023

dinsdag 7 februari 2023

maandag 6 februari 2023