Ongezien: Koeman is het kotsbeu en grijpt zwaar in, Messi schrikt zich rot (VIDEO)

Ongezien: Koeman is het kotsbeu en grijpt zwaar in, Messi schrikt zich rot (VIDEO)
Zondag 25 april 2021 - 13:00   I   door Redactie

Als trainers onder grote druk staan kunnen ze wel eens scherp uit de hoek komen. Zo ook Ronald Koeman bij Barcelona. De Nederlander heeft dit seizoen al heel wat over zich heen gekregen en ging even door het lint.

Afgelopen donderdag won Barcelona met 5-2 van Getafe. Een op papier klinkende zege, maar op het veld ging het toch een stuk moeizamer dan het scorebord liet uitschijnen. Want tot drie minuten voor tijd was het met een 3-2-tussenstand nog altijd nagelbijten voor de thuisploeg.

En dat de zenuwen strak gespannen stonden was ook te zien aan Ronald Koeman. Toen de Nederlandse trainer zag hoe verdediger Oscar Mingueza uit positie liep omdat hij wou deelnemen aan een aanval, werd het hem te veel.

Heftig gesticulerend schold Koeman zijn speler de huid vol en vervolgens ging hij nog een stap verder door hem meteen te vervangen. Ploegmaat Lionel Messi en co. keken verbijsterd toe hoe een duidelijk aangeslagen Mingueza het veld verliet.

Geen hand

Een poging van de verdediger om toenadering te zoeken tot zijn trainer negeerde Koeman volledig en hij weigerde hem zelfs een hand te geven. Achteraf gaf de Nederlander wel toe dat hij misschien wat overdreven had en dat hij het had uitgepraat met Mingueza.

Poll: Is de reactie van Koeman overdreven?

TAGS  I  Barcelona  I  Getafe  I  Voetbal

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024