'Club Brugge pakt zwaar uit en kaapt twee smaakmakers uit Jupiler Pro League weg'

'Club Brugge pakt zwaar uit en kaapt twee smaakmakers uit Jupiler Pro League weg'
Zaterdag 24 april 2021 - 19:00   I   door Redactie

De voorlopige windstilte in de Jupiler Pro League komt voor heel wat clubs zeer gelegen. Niet alleen om zich voor te bereiden op de play-offs, maar ook om achter de schermen al volgend seizoen voor te bereiden.

En dan moet je het soms niet te ver zoeken. Zo richt Club Brugge zijn vizier evenzeer op op de Jupiler Pro League als op het buitenland. Het grote voordeel is natuurlijk dat mogelijke nieuwkomers een veel kortere aanpassingsperiode nodig hebben.

Venezolaanse media berichten nu dat blauw-zwart deze zomer doelman Rafael Romo naar het Jan Breydelstadion gaat halen. De 31-jarige keeper moet de vervanger van tweede doelman Ethan Horvath worden. Al zou Romo wel méér dan Horvath de concurrentie kunnen aangaan met nummer één Simon Mignolet.

Daarnaast zou Club Brugge volgens Engelse media een hernieuwde poging doen om Kamal Sowah weg te halen bij OHL. Het is te zeggen: bij Leicester City, de moederclub van OHL van wie Sowah eigendom is. 

Miljoenen

Eerder kregen de Bruggelingen al een njet te horen voor de aanvallende middenvelder, maar deze keer zouden ze met voldoende miljoenen over de brug komen om Sowah komende zomer wél succesvol los te weken. Dat lijkt dus een hete en vooral dure transferzomer te worden.

Poll: Wie zou de grootste versterking zijn voor Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  OHL  I  Leicester City  I  Voetbal

vrijdag 1 juli 2022

donderdag 30 juni 2022

woensdag 29 juni 2022