'RSCA schakelt versnelling hoger en onderhandelt over gewilde goalgetter'

'RSCA schakelt versnelling hoger en onderhandelt over gewilde goalgetter'
Donderdag 22 april 2021 - 18:00   I   door Redactie

De kapitaalsverhoging is goedgekeurd en dat zorgt voor een grote opluchting binnen RSC Anderlecht. Nu de grootste zorgen van de baan lijken, kan paars-wit écht aan zijn transferhuiswerk beginnen.

Turkse bronnen melden dat Anderlecht met Besiktas gaat onderhandelen over Isaac Kiese Thelin. De 28-jarige spits komt sinds de jaarwisseling uit voor Kasimpasa en doet het daar uitstekend. In zestien competitiewedstrijden vond Thelin reeds acht keer de weg naar de netten.

Thelin heeft indruk gemaakt op Besiktas en dat wil de Zweed straks kopen van Anderlecht. Hoeveel de Turken willen ophoesten voor de aanvaller, moet wel nog blijken. Thelin ligt bij RSCA nog tot de zomer van 2022 onder contract en zijn huidige marktwaarde bedraagt 2,7 miljoen euro.

Geen toekomst bij RSCA

Anderlecht betaalde destijds 2,75 miljoen euro voor Thelin. Dankzij enkele uitleenbeurten kon het een deel van die transfersom al recupereren. Bij paars-wit, waar Thelin geen toekomst meer heeft onder Vincent Kompany, willen ze zich dan ook constructief opstellen in de onderhandelingen met Besiktas.

TAGS  I  Anderlecht  I  Besiktas  I  Kasimpasa

zondag 29 januari 2023

zaterdag 28 januari 2023

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023