Wouter Vandenhaute volledig afgemaakt: "Dat is echt zó hypocriet"

Wouter Vandenhaute volledig afgemaakt:
Dinsdag 20 april 2021 - 15:00   I   door Redactie

Wouter Vandenhaute was maandagavond te gast in Extra Time. De voorzitter van RSC Anderlecht kreeg dit seizoen al veel kritiek over zich heen, en dat is na zijn passage aan tafel bij Frank Raes en Filip Joos niet anders.

Op sociale media wordt Vandenhaute werkelijk afgemaakt door de kijkers van Extra Time. "Je hebt hem het hele jaar niet gehoord, maar als Anderlecht play-off 1 haalt is hij daar plots" en "Wat kraamt die man toch allemaal uit?", lezen we onder meer op Twitter.

Ook op Facebook krijgt Vandenhaute veel kritiek na zijn optreden in Extra Time. "Hoogheidswaanzin, die gast. Maar ik had ook niks anders verwacht", reageert iemand. "Hij had niks te vertellen. Wat een zwak optreden", toont een andere kijker zich streng.

"Geen verstand van voetbal"

Nog iemand anders gaat nog een stap verder: "Vandenhaute is de grootste zakkenvuller op Anderlecht. Hij heeft geen verstand van voetbal en ze betalen hem enkel omdat hij een BV is."

Verder wordt Vandenhaute ook hard aangepakt omdat hij tegen de oprichting van een Super League is, maar wél met Anderlecht in een BeNeLiga wil spelen. "Wat een dikke hypocriet", klinkt het onder meer verwoestend aan het adres van de Anderlecht-voorzitter.

TAGS  I  Anderlecht

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024