Cath Luyten na opvallende uitspraken van Frank Raes: "Hij meent dat echt"

Cath Luyten na opvallende uitspraken van Frank Raes:
Dinsdag 20 april 2021 - 13:00   I   door Redactie

Cath Luyten en Frank Raes vormden lang een koppel, maar na vijftien jaar beslisten ze om als vrienden uit elkaar te gaan. Tegenwoordig is Luyten samen met regisseur Eshref Reybrouck en is ze in verwachting van haar tweede kind.

Ondanks de plotse breuk met Frank Raes, komt Cath nog steeds goed overeen met de vader van haar zoon Bill. In Story onderstreept de TV-maakster nogmaals dat ze een goede relatie heeft met haar ex én haar zoon.

"Dat maakt het zoveel makkelijker"

"Wat primeert, is dat Bill gelukkig is. Bij ons én bij zijn papa. Bill heeft een gigantisch goede band met zijn papa. En Frank en ik schieten ook nog héél goed met elkaar op. Dat maakt zo’n nieuwe situatie voor je kind zoveel makkelijker", vertelt Cath in het weekblad.

Een tijdje geleden liet Raes zich zelfs ontvallen dat hij straks wil babysitten op de nieuwe spruit van Luyten en Reybrouck. Opmerkelijk, maar het symboliseert de goede verstandhouding tussen Cath en Frank

 "Ja, hij meent dat echt", reageert Cath in Story. "Tot hij waarschijnlijk een paar nachten wakker gehouden wordt. Misschien moet ik hem een contractje laten tekenen", lacht ze tot slot nog.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024