Kalender play-off 1 lokt meteen reacties los: "Club heeft veel geld op tafel gelegd"

Kalender play-off 1 lokt meteen reacties los:
Maandag 19 april 2021 - 21:00   I   door Redactie

Maandagavond werd de kalender voor play-off 1 en play-off 2 bekendgemaakt. En ja, hoor, met Club Brugge-Anderlecht gaan de zogeheten 'Champions Play-offs' meteen met een knaller van start.

Met acht punten voorsprong start Club Brugge als torenhoog favoriet, maar toch zijn ze er in Brugge niet gerust in. Dat zal met de opener tegen Anderlecht op speeldag één wel niet verbeterd zijn. In Brussel daareentegen zien ze het wel volledig zitten.

Als ploeg-in-vorm hebben de paars-witte supporters in de euforie van de kwalificatie voor play-off 1 zoveel vertrouwen getankt dat zelfs een uitmatch - voor zover je daar in coronatijden van kan spreken - hen niet met de voeten op de grond kan brengen.

Integendeel, heel wat van hen zien dit als de ideale kans om alsnog een race richting titel in te zetten. Op sociale media lieten de fans zich alleszins niet onbetuigd. "Club brugge heeft veel geld op tafel gelegd om zo snel mogelijk weer te kunnen verliezen. Speeldag 1 al mensen", grapte iemand. Afwachten of dat door hun helden ook op het veld kan waargemaakt worden.

Poll: Welke ploeg zal winnen op speeldag 1?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024