'Real Madrid en Zinédine Zidane verbijsterd na nieuws over Eden Hazard'

'Real Madrid en Zinédine Zidane verbijsterd na nieuws over Eden Hazard'
Maandag 19 april 2021 - 16:00   I   door Redactie

Komt het nog goed? Komt het dit seizoen nog goed? Komt het ooit nog goed? Steeds meer vragen rijzen over Eden Hazard en zijn blessure. Zeker nu hij opnieuw een groepstraining moest overslaan.

En het leek net opnieuw de goede kant op te gaan met Hazard (30). Hij werkte rustig verder aan zijn herstel, maar toen hij maandag indoor moest blijven, hielden trainer Zinédine Zidane en zijn ploegmaats hun hart vast. Het zal toch niet...

De afwezigheid van Hazard lijkt immers maar weinig goeds te voorspellen. De Rode Duivel speelde zondag al niet mee bij Getafe. Terwijl onze landgenoot voor dat duel eigenlijk al in de selectie werd verwacht. Coach Zinédine Zidane gaf op zijn persconferentie daags voor die match nog mee 'dat het al veel beter ging met Hazard'.

Niet dus. De competitiewedstrijd tegen Cadiz van komende woensdag valt zo ook al in het water. Ondertussen dateert zijn laatste match voor Real Madrid al van 13 maart. Hij viel toen een kwartiertje in in de thuiswedstrijd tegen Elche.

Geen operatie

Na dat duel tegen Elche volgde een nieuwe spierblessure, terwijl het daarvoor al van eind januari geleden was dat hij nog in actie kwam. Er werd besloten om geen operatie uit te voeren, maar de grote vraag is nu of rust en kalm opbouwen wel de oplossing is.

Poll: Raakt Hazard dit seizoen nog fit?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Elche  I  Getafe

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024