Anderlecht-fans krijgen uitstekend nieuws: "Nmecha is één van die jongens"

Anderlecht-fans krijgen uitstekend nieuws:
Zondag 18 april 2021 - 22:00   I   door Redactie

In alle geledingen van de club was er na de winst bij STVV grote opluchting bij Anderlecht zondagavond. Niet in het minst bij sportief manager Peter Verbeke, die meteen groots dacht.

"Wij hadden met het bestuur zeker wat stress. Niet iedereen is zoals onze coach", verwees Verbeke voor de camera's van Eleven Sports lachend naar Vincent Kompany. "Europees voetbal is van bij de start ons doel geweest."

"Ik weet dat veel mensen daarmee niet akkoord gingen, want we hadden zogezegd niet genoeg kwaliteit hadden en een te jonge coach. Maar we hebben met een beperkt budget een goeie kern en staf samengesteld. Daar ben ik zeer fier op, al zijn op scoutingniveau zeker nog stappen te zetten."

Maar behalve zichzelf op de borst kloppen sprak Verbeke meteen ook ambitie uit. "Wij zijn Anderlecht. Als we nu derde staan, verwacht men dat we de tweede plaats ambiëren. Daar gaan we dus voluit voor." Wat meteen ook een Europees ticket zou opleveren.

Budget, maar ook een mooi sportief project

En net daar is het Verbeke om te doen. Want Europees voetbal is een extra troef om bepaalde sterkhouders langer te houden. "We streven naar stabiliteit op alle niveaus. Dat is waarmee Club Brugge de voorbije jaren zoveel titels behaald heeft. Wij moeten er dus alles aan doen om bepalende jongens op Anderlecht te houden."

"Dat is een kwestie van budget, maar ook van een mooi sportief project", benadrukt hij. "Met Europees voetbal kunnen we hen dat bieden. Of Nmecha één van die jongens is? Natuurlijk. We willen hem graag houden en we zullen daar alles aan doen." En dat is dan weer nieuws dat de supporters fantastisch zullen vinden.

Poll: Zal Anderlecht Nmecha kunnen houden?

TAGS  I  STVV  I  Anderlecht  I  KV Oostende  I  Cercle Brugge

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024