Begint Elke Clijsters verrassend relatie met Wesley Sonck?

Begint Elke Clijsters verrassend relatie met Wesley Sonck?
Zondag 18 april 2021 - 13:30   I   door Redactie

Net zoals het in het voetbal soms gonst van de transfergeruchten, krijgen ook Bekende Vlamingen te maken met allerhande geruchten. Zeker als je zoals Elke Clijsters in 'The Bachelorette' op zoek gaat naar een man.

Een man waarmee ze opnieuw het geluk kan vinden na haar scheiding van ex-voetballer Jelle Van Damme. En laat nu net een volger op Instagram haar opnieuw aan een ex-voetballer koppelen: Wesley Sonck.

Niet de eerste keer dat iemand haar een andere suggestie doet dan de aanbidders die haar in het programma 'The Bachelorette' proberen te verleiden. "Wesley Sonck, dat is een man voor u. Humor en knap. Weet wel niet of hij nog beschikbaar is”, valt er te lezen.

Waarop Elke Clijsters lachend reageert: “Ook bedankt voor het advies", klinkt het. De kans dat het ooit zover komt is vrijwel nihil. Omdat Sonck al in een gelukkige relatie zit en in tegenstelling tot de zus van Kim Clijsters helemaal niet op zoek is.

Verrassing

Als het toch ooit zover zou komen, zou dat alleszins een grote verrassing zijn. Dan zou het al moeten mislopen in de relatie van Sonck én zou Clijsters bereid moeten zijn om opnieuw met een ex-voetballer in zee te gaan. Beide scenario's lijken op dit moment uitgesloten.

Poll: Zouden Elke Clijsters en Wesley Sonck een goed koppel vormen?

TAGS  I  Sport  I  Voetbal

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024