Opnieuw hommeles in de kleedkamer bij Genk na pijnlijk verlies op Antwerp

Opnieuw hommeles in de kleedkamer bij Genk na pijnlijk verlies op Antwerp
Zondag 18 april 2021 - 10:00   I   door Redactie

En of het hard is binnengekomen bij KRC Genk. Freewheelend naar een nieuwe zege op Antwerp, de perfecte voorbereiding op de bekerfinale van volgende week. Althans zo leek het. Tot de slotfase.

"Dit is een onnodige nederlaag. Als je veilig op 0-2 staat, ga je ervan uit dat je dat kan volhouden. Dat je zelfs de extra ruimte gaat benutten. Maar dat was niet het geval. We hebben ons te ver terug laten drukken. Dat is een dure nederlaag." John van den Brom keek na de 3-2 maar heel zuur in de camera's van Eleven Sports.

"Dat is ook de discussie in de kleedkamer met de jongens direct na de wedstrijd", gaf de Nederlander aan dat het niet ok zat in die kleedkamer achteraf. "Ik heb dat direct kunnen aangrijpen richting de bekerfinale die er volgende week aankomt. Dit was een voorproefje op wat ons zondag te wachten staat tegen Standard."

"We hebben de belangrijke duels bij de stilstaande fases niet gewonnen hebben. Dat mag niet. Het was lang geleden dat dat nog eens gebeurd is. Dat heeft te maken met de kwaliteit van de tegenstander, maar ook met niet echt verdedigen op het moment dat het gevraagd wordt. We hebben het echt niet goed gedaan."

Strubbelingen

Weg sfeer dus. Want net nu KRC Genk de laatste weken opnieuw in de flow leek te zitten en alle strubbelingen in de kleedkamer verdwenen leken - zowel tussen de trainer en de spelersgroep als sommige spelers onderling - is dit een stap terug. Afwachten in hoeverre hier iets van blijft hangen.

Poll: Zal deze nederlaag invloed hebben op de bekerfinale tegen Standard?

TAGS  I  Antwerp  I  KRC Genk

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024