'Zware tegenslag voor Anderlecht: Smaakmaker kiest verrassend voor buitenland'

'Zware tegenslag voor Anderlecht: Smaakmaker kiest verrassend voor buitenland'
Zaterdag 17 april 2021 - 18:00   I   door Redactie

Bij Anderlecht ligt de volledige focus op het halen van play-off 1, maar in het achterhoofd zit natuurlijk ook al volgend seizoen. Dan wil paars-wit met al zijn talent beginnen oogsten.

In de wetenschap dat het om jong talent gaat en ze niet elke week een topprestatie kunnen leveren wil Anderlecht zijn youngsters in eerste instantie behoeden voor overbelasting.

Maar in dat opzicht krijgen de Brusselaars slecht nieuws. Want in Marokko zijn ze ervan overtuigd dat Anouar Ait El Hadj, één van de allergrootste talenten, straks voor de Marokkaanse nationale ploeg zal kiezen in plaats van de Rode Duivels.

En dat zou betekenen dat er in de interlandperiodes opeens een rist lange reizen naar Afrika zouden bijkomen. Een extra belasting die nefast kan zijn voor de prestaties van de spelmaker bij Anderlecht.

Marokkaanse scout

Feit is dat zaterdag op het oefencomplex in Neerpede een Marokkaanse scout gespot werd en die zou naar België zijn afgereisd om de aanvallende middenvelder te overtuigen voor Marokko te kiezen. 

Ait El Hadj heeft de dubbele Belgische-Marokkaanse nationaliteit en de belangstelling van de Marokkaanse nationale ploeg was recent bekend geraakt. Maar omdat hij altijd al voor de Belgische jeugdelftallen uitkwam liet zijn omgeving verstaan dat de Rode Duivels voorrang hebben.

Versnelling hoger

Maar nu wordt er dus een versnelling hoger geschakeld. Naar verluidt zou het aandringen van Marokko Ait El Hadj en zijn familie charmeren en zouden ze nu toch voor de Marokkaanse nationale ploeg kiezen. Afwachten toch maar of ze in Marokko hun wens niet voor waarheid nemen.

Poll: Voor welke nationale ploeg zal El Hadj volgens u kiezen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Rode Duivels  I  Marokko

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024