‘Manchester City en ambitieus Anderlecht sluiten nieuwe transferdeal af’

‘Manchester City en ambitieus Anderlecht sluiten nieuwe transferdeal af’
Zaterdag 17 april 2021 - 09:00   I   door Redactie

Het duurt nog even vooraleer de transfermarkt opnieuw de deuren opent. Toch is RSC Anderlecht achter de schermen al volop bezig met zijn huiswerk voor volgend seizoen. Paars-wit zou om te beginnen opnieuw een deal sluiten met Manchester City.

Meerdere Britse bronnen melden dat Anderlecht steeds meer hoop mag koesteren in het dossier van Lukas Nmecha. Het ziet er namelijk naar uit dat de 22-jarige spits nog een seizoen langer in het Lotto Park zal voetballen.

Nmecha zelf voelt zich goed bij Anderlecht en wil graag blijven. Zeker als RSCA straks Europees voetbal weet af te dwingen. De onderhandelingen op clubniveau zullen ook niet voor onvoorziene problemen zorgen, zo blijkt nu.

Manchester City is van plan om het contract van Nmecha open te breken en de aanvaller vervolgens nog een seizoen te verhuren aan Anderlecht. De huurprijs zou dit keer wel wat hoger uitvallen - al zou paars-wit bij machte zijn om het gewenste bedrag op te hoesten.

Mét aankoopoptie?

De verwachting is dat Anderlecht en Manchester City hun nieuwe deal binnenkort wereldkundig maken. De laatste vraag die nog rest, is of de Brusselaars ook een aankoopoptie kunnen bemachtigen. Eén ding is zeker: die zal niet van de poes zijn. De marktwaarde van Nmecha bedraag immers nu al 8 miljoen euro.

Poll: Vind jij Nmecha de beste speler bij het huidige Anderlecht?

TAGS  I  Manchester City  I  Anderlecht

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024