Verloren topper tegen Anderlecht heeft zware gevolgen voor Club Brugge

Verloren topper tegen Anderlecht heeft zware gevolgen voor Club Brugge
Vrijdag 16 april 2021 - 19:00   I   door Redactie

Club Brugge ging vorige week onderuit op het veld van RSC Anderlecht. De 2-1-nederlaag tegen de eeuwige rivaal kwam hard aan bij de blauw-zwarte familie. Alsof verliezen alleen nog niet erg genoeg was, krijgt de match nu ook nog een vervelend staartje voor Club...

Het Nieuwsblad meldt dat twee Club Brugge-spelers een blessure hebben overgehouden aan de ontmoeting met Anderlecht. Youssouph Badji en Eder Balanta, twee spelers die toch vaak hebben gespeeld dit seizoen, zijn enkele weken niet beschikbaar.

Balanta liep een spierblessure op in het Lotto Park, Badji kwam slecht neer en kampt met een rugletsel. De match tegen RSCA heeft zo toch zware gevolgen voor Club. Ook Federico Ricca is overigens out. Hij heeft last aan de achillespees en moet al zeker forfait geven voor de match tegen Moeskroen.

Start play-off 1 in gevaar

 

Als alles volgens plan verloopt, is Ricca klaar voor play-off 1. In het geval van Badji en Balanta wordt het een race tegen de klok. Voor hen is de start van de play-offs in gevaar, zo meldt Het Nieuwsblad. Aan Philippe Clement om oplossingen te zoeken.

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Moeskroen

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024